Zen Sushi by Carlo Berarducci Architecture

Carlo Berarducci Architecture Illustrates The Zen Sushi Japanese Restaurant

Carlo Berarducci Architecture, the author of the award winning project Zen Sushi by Carlo Berarducci Architecture explicates, The project is inspired by the walkways in the forest bordered by the succession of hundreds of matt black and glossy red-orange wooden portals, which lead to the temples of Fushimi Inari in Kyoto, of which reproduces colors and suggestions. The project is thought as a process, an "architectural promenade", rather than a simple decor of the interior. The space is thought as a succession of steps and changes of direction, rhythmed by the obsessive repetition of the vertical elements, that gradually reveals the space of the restaurant..

Zen Sushi by Carlo Berarducci Architecture Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=46594

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to On Design Magazine homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2017 On Design Magazine - ondesignmagazine.com - All Articles