Award Winning Sequence of Sight Residential House

Shinyi Lin Discloses The Sequence of Sight Residential House

ShinYi Lin, the author of the award winning design Award Winning Sequence of Sight Residential House points out, With only one window in public region, hardly can sunlight and air find a way to enter the house. Creating a route for essentials is the first target. Re-modifying the layout to give public region an open and fresh atmosphere while the private bedrooms can still preserve their own bathtub embedded bathrooms. Boundaries for specific regions are combining one another. The foyer is extending to the restaurant area, the storage spaces are hiding behind the exhibition cave while the display library is acting as an invisible stop to make sure the privacy preserved..

Award Winning Sequence of Sight Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=53107

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to On Design Magazine homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2017 On Design Magazine - ondesignmagazine.com - All Articles